Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Envia
Inici > Ccam > Àrees d'actuació > Comerç > Notícies > Comerç > El CCAM obre un calendari de jornades de formació al voltant de l’e-comerç

El CCAM obre un calendari de jornades de formació al voltant de l’e-comerç

El CCAM posa en marxa una sèrie d’accions formatives gratuïtes per tal de reforçar la competitivitat de les empreses comercials i de serveis.

Els últims anys, el pes d’Internet en el comerç detallista ha crescut de forma continuada, no només a les empreses més grans, sinó també a les mitjanes i petites empreses comercials, que l’utilitzen tant com a mitjà de difusió i venda, com a canal d’informació, i per obtenir el feed-back dels clients mitjançant la presència a les xarxes socials.

Amb l’objectiu d’apropar més coneixement de l’e-comerç, el CCAM organitza la jornada: “La venda online, una nova oportunitat pel comerciant”. Una sessió interactiva, de quatre hores de durada, a càrrec de Lluís Serra, propietari d’un comerç de ferreteria a Montmeló i de _Bricmania.com_ , el portal de venda online que va posar en marxa l’any 2003.

Les jornades seran itinerants amb l’objectiu d’arribar al màxim d’empreses del territori: Molins de Rei (26 d’ Abril); Terrassa (30 d’ Abril); Manresa (7 de Maig); Barcelona (14 de Maig); Lleida (21 de Maig); Tortosa (5 de Juny); Girona (18 de Juny); Mataró (2 de Juliol). Per a més informació i inscripcions mrodriguez@gencat.cat

Data d'actualització: 25.04.2012
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya
Accés al contingut
Accés al menú de la secció