Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Envia

La Generalitat dóna suport a Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona en diferents accions de foment, promoció i difusió del comerç i l'emprenedoria

La directora general de Comerç, i directora del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), Muntsa Vilalta, i el president del Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Barcelona (COACB), Enric Enrech, van signar un conveni de col·laboració, pel qual el govern català dóna suport a diferents accions de foment, promoció i difusió del comerç i l’emprenedoria que organitza aquesta entitat.

En concret, la Generalitat, a través del CCAM, fa costat al Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Barcelona, en l’organització i realització de dues accions: d’una banda, l’espai Showroom Expopell; i d’una altra, l’espai de negocis Agents&bBrokers.

L’espai Showroom Expopell és una acció adreçada als sectors de marroquineria, complements i articles de viatge. L’objectiu es posar en un únic espai una mostra del sector, i reactivar les seves vendes. Expopell és ja una cita per a agents comercials, botiguers i fabricants. Aquest 2016, ja s’ha celebrat l’edició de primavera, a Fira Barcelona, i l'edició de tardor està prevista del 13 al 15 de novembre, a la Cúpula de les Arenes.
El projecte Agents&Brokers consisteix en una plataforma de negocis creada amb la finalitat de posar en contacte l’oferta i la demanda, és a dir, empreses que busquen col·laboradors amb els agents comercials que volen més empreses per representar. Enguany, Agents&Brokers s’ha presentat en el marc del saló BizBarcelona, el passat mes de juny.

Data d'actualització: 31.10.2016
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya
Accés al contingut
Accés al menú de la secció