Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Envia

14a Jornada de Comerç de CECOT

La CECOT celebra la 14a Jornada del Comerç · L’horitzó del Comerç, reptes actuals i futurs, el proper dilluns, 14 de novembre a partir de les 10:45h. En aquesta nova edició es desvetlla de la mà de destacats ponents quins reptes tenim les empreses del comerç per endavant, quins aspectes urbanístics i de mobilitat poden contribuir a la dinamització del nostre sector, com es pot promocionar el comerç des de l’àmbit del turisme i quines transformacions estan adoptant els mercats tradicionals per afrontar el futur.

També s’obrirà un debat entorn una taula rodona on es comentaran propostes reals que han contribuït a la dinamització del comerç, amb quins obstacles s’han trobat i quins mecanismes s’han establert per solventar-los.

Pensem que com a actors del comerç és fonamental conèixer de primera mà els reptes que haurem d’assumir a mig termini per garantir que els centres urbans continuïn donant vida a les ciutats i mantinguin plenament en vigor el seu caràcter de punt de trobada.

Per acabar s’oferirà als assistents un tast de productes de proximitat, gentilesa de Cuina Vallès i Terrassa Gastronòmica.

Data d'actualització: 31.10.2016
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya
Accés al contingut
Accés al menú de la secció