Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Envia

La XIV Jornada de Retail Comertia se celebrarà el proper 9 de novembre a Cosmocaixa

El model d'economia lineal que coneixem, basat en l'extracció, fabricació, ús i rebuig, està en vies d'extinció. Les raons fonamentals desemboquen d'una banda, en l'esgotament de recursos naturals i combustibles fòssils, i de l'altra, en la generació d'un excés de residus i desequilibris socials que posen en risc la continuïtat de la vida tal i com la coneixem.

L'alternativa per a fer front a aquest repte és l'economia circular i l'aplicació pràctica d'aquest model planteja grans reptes per a les empreses del sector retail el qual, com a vertebrador social i motor econòmic, té una funció visible i de lideratge en aquest canvi de paradigma.

A la propera Jornada de Retail Comertia, que se celebrarà el proper 9 de novembre a Cosmocaixa, descobrirem exemples de casos del sector que estan aplicant els principis d'economia circular a diferents fases de la cadena de valor. També tindrem l'oportunitat de conèixer iniciatives vinculades a l'economia circular que estan duent a terme algunes empreses de Comertia en una jornada que servirà d'inspiració a tots els presents per afrontar el lideratge d'aquesta nova transformació.

Data d'actualització: 31.10.2016
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya
Accés al contingut
Accés al menú de la secció