Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Envia

La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, presenta a la Cambra de Sabadell les polítiques de promoció comercial de la Generalitat

La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, es va reunir amb alcaldes del Vallès Occidental, en la comissió de Comerç que organitza la Cambra de Comerç de Sabadell. En el marc de la ponència "Model de Polítiques de Foment del Comerç de la Generalitat", Vilalta va presentar als alcaldes la radiografia del comerç local i les accions impulsades pel govern català per ajudar el comerç i consolidar el model comercial català.

En la trobada prèvia amb els mitjans de comunicació la directora va assegurar que "aquestes trobades són una oportunitat per intercanviar impressions, i captar interessos, expectavtives i inquietuds". Així mateix, Vilalta es va referir a la futura llei de comerç, i es va mostrar confiada que "entri a tramitació parlamentària dins d'aquest trimestre". La directora va voler puntualitzar que, en la futura regulació, "no es recullen períodes obligatoris de rebaixers, sinó recomanats, però que la resta d'aspectes de les rebaixes seguiran previstos a la llei", i ha assegurat que "aquesta llei està pensada i parida a partir del nostre model, un model que és bo, i que respon a la nostra realitat".

La comissió va comptar amb la presència del president de la Cambra de Comerç de Sabadell, Antoni Maria Brunet, de la subdirectora general de Comerç, Montse Gallardo, i els alcaldes i representants municipals de Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Montcada i Reixac, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Ripollet, Sabadell, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, i Sentmenat.

Data d'actualització: 13.10.2016
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya
Accés al contingut
Accés al menú de la secció