Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Envia

Lidl s’expandeix a Barcelona amb una nova botiga al barri de l’Eixample

La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, va presidir la inauguració d'una nova botiga de Lidl a Barcelona. El nou establiment -ubicat en ple Eixample Esquerre, al númoer 259 del carrer Comte d'Urgell- ha representat una inversió de 2 milions d'euros i la contractació d'una trentena de treballadors.

En el marc de la inauguració, Vilalta va voler destacar que el comerç és un "sector molt canviant" on actualment cal "treballar amb passió i oferint al consumidor no només un producte sinó també una experiència", i que "aquesta il·lusió és presenten aquesta nova botiga que poseu en marxa". Així mateix, Vilalta va reiterar l'aposta de la Generalitat pel model català de comerç, "un model proper a la gent, que aposta per la proximitat, i la sostenibilitat ambiental". En aquest sentit, "és una bona notícia que Lidl obri en un centre urbà".

De la seva banda, el gerent d'Expansió i Immobles de Lidl a Catalunya, Jordi Massó, va assenyalar que “l’obertura d’aquesta botiga al bell mig de l’Eixample s’emmarca dins de la nostra estratègia de créixer a grans nuclis urbans amb una alta densitat de població”. “L’entorn de Francesc Macià és un dels més dinàmics de la ciutat i ens permetrà acostar la nostra oferta a una zona a la qual fins ara no hi teníem presència”, ha afegit.

Data d'actualització: 13.10.2016
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya
Accés al contingut
Accés al menú de la secció