Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Envia
Inici > Àrees d'actuació > Comerç > Notícies > Notícies 2016 > La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, va presentar el nou llibre de Joaquim Deulofeu, un manual per assolir l’excel·lència en el retail

La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, va presentar el nou llibre de Joaquim Deulofeu, un manual per assolir l’excel·lència en el retail

La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, va presentar, el passat 27 de setembre, el llibre "Emprenent l'excel·lència en el retail", del doctor en economia i professor, Joaquim Deulofeu, un manual adreçat als retailers, amb l'objectiu de proporcionar les claus per assolir l'excel·lència. El llibre -editada per Pirámide i amb el pròleg de la també economista i directora de l'Escola Superior de Comerç i Distribució (ESCODI), Núria Beltrán- és una obra que exposa de manera sistemàtica i divulgativa els aspectes essencials per fer un salt qualitat en la gestió de les pimes comercials, i apunta els vicis i dinàmiques que han caracteritzat el comerç tradicional i que representen un llast per al progrés i modernització del retail.

L'autor, Joaquim Deulofeu és doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UB i exerceix de professor en la Universitat Abat Oliba CEU, la IPC, ESCODI, i la Universitat d'Andorra, entre d'altres. És soci fundador de Qualitat Serveis Empresarials SL, on actualment desenvolupa la seva activitat com a consultor. Deulofeu també és autor de "Qualitat total, Gestió de Qualitat total en el comerç detallista" i de "Gestió en la Qualitat total en el retail".

La presentació va tenir lloc Reial Cercle Artístic de Barcelona, i va comptar amb l'assistència de representants de Foment del treball, ESCODI, COMERTIA, i diverses universitats i centres docents entre les quals la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Barcelona, la Universitat Politècnica de Catalunya, o l'Institut Lean Management.

Data d'actualització: 30.09.2016
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya
Accés al contingut
Accés al menú de la secció