Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Envia
Inici > Àrees d'actuació > Comerç > Notícies > Notícies 2016 > La 12ª edició dels Premis RAIMA uneix l’esport i el disseny

La 12ª edició dels Premis RAIMA uneix l’esport i el disseny

La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, va ser l’encarregada, el passat 22 de setembre, de presidit l’acte de lliurament dels Premis del Concurs Raima, a la seu de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC) a Barcelona. El guanyador del primer premi, dotat amb 5.000 euros, va ser Jordi Martín, per l’obra “Open”. El tema elegit per a la convocatòria d’enguany ha estat “El Paper de l’Esport”, fidels a la tradició de premiar aquella il•lustració que millor relació entre el paper i el motiu escollit. L’organització ha rebut un total de 427 obres, en la seva majoria de Catalunya (75%), tot i que també de la resta de l’Estat (20%), Europa i Sud-Amèrica (5%).

En el marc de l’acte, conduit pel periodista Antoni Bassas, Vilalta va voler destacar la importància de la tasca que du a terme Raima amb aquests premis, per “la seva implicació en el promocionar la cultura i el disseny paral•lelament a l seva activat comercial”. El palmarès dels premis es va completar amb l’obra “Preparats, llestos, ja!” de Joan Gomez, que va obtenir el segon premi (dotat amb 2.500 euros). En total es van lliurar 5 guardons, que juntament amb les 20 obres finalistes s’exposaran del 4 a l’11 de novembre a la botiga Raima (c/. Comtal, 27, Barcelona).

Data d'actualització: 30.09.2016
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya
Accés al contingut
Accés al menú de la secció