Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Envia
Inici > Àrees d'actuació > Comerç > Notícies > Notícies 2016 > El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, acompanyat de la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, va inaugurar el Saló Expohogar 2016

El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, acompanyat de la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, va inaugurar el Saló Expohogar 2016

El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, acompanyat de la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, va inaugurar el Saló Expohogar 2016 al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona (Palau 2, accés pel carrer Lleida). Entre d’altres autoritats, també hi participaran en la inauguració el director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, i el director del Saló, Josep Alcaraz.

El conseller va destacar que “enguany els expositors han detectat més dinamisme que en altres edicions i això vol dir que aquesta recuperació s’està traslladant a les famílies i a les economies domèstiques”.

Entre el 17 i el 20 de setembre, més de 200 expositors van presentar en la 56a edició d'Expohogar les darreres novetats en decoració i interiorisme, ornaments nadalencs, objectes de regal, bijuteria i complements de moda així com joies i rellotges d'alta gamma, reunits en el sector BCNJoya que va doblar el nombre d'expositors respecte a l'edició de 2015.

A l’edició d’Expohogar d’enguany el Departament d'Ensenyament va presentar el projecte d’emprenedoria artística TALENT-ART, adreçat als estudiants d’FP d’arts plàstiques i disseny amb l’objectiu de poder aconseguir fer de la seva vocació una professió amb futur. TALENT-ART permetrà als alumnes d’aquests cicles formatius crear productes ceràmics utilitaris i de consum, així com aplicacions gràfiques sobre producte ceràmic per a museus o institucions. A Expohogar es van presentar peces d’altres projectes realitzats amb finalitats similars.

Data d'actualització: 30.09.2016
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya
Accés al contingut
Accés al menú de la secció