Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Envia
Inici > Àrees d'actuació > Comerç > Notícies > Notícies 2016 > Jornada: “Amazon, una oportunitat per a les empreses catalanes”

Jornada: “Amazon, una oportunitat per a les empreses catalanes”

El món digital està canviant tant els hàbits dels consum com les estratègies i serveis oferts per les empreses. Avui en dia, pràcticament ningú viu d'esquena a les possibilitats que ofereixen gegants com Amazon, Facebook, Google, Twitter o eBay.

Les empreses comercials poden utilitzar Amazon com a canal de vendes en línia, i fins i tot treballar amb la seva avançada xarxa de logística global. Això comporta una evident oportunitat per a les empreses catalanes, des del petit comerç a les grans cadenes. En aquesta jornada coneixerem les propostes d'Amazon per al nostre sector. També ens explicaran la seva experiència empreses que ja treballen amb Amazon.

Amazon es va fundar fa poc més de 20 anys i actualment té més de 300 milions d'usuaris actius. O, el que és el mateix, 300 milions de consumidors potencials, disposats a comprar tot tipus de productes des de qualsevol lloc del món. Amazon ha passat de transformar el negoci de les llibreries a convertir-se en l'hipermercat global, el major retailer planetari per a qualsevol producte imaginable.

Després de la ponència posarem en marxa un espai d'atenció individualizada, on els tècnics d'Amazon atendran de forma individual les consultes dels assistents.

La jornada se celebrarà el proper 25 d’octubre a Vic. Guardeu-vos la data i en breu s’obriran les inscripcions. Us mantindrem informats!!!

Data d'actualització: 30.09.2016
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya
Accés al contingut
Accés al menú de la secció