Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Envia

Els propers mesos d’octubre i novembre es realitzaran les jornades ““Comerç online: per on començo?” i “Aparadorisme, experimenta amb els 5 sentits”

Durant el mes d’octubre es realitzaran les jornades “Comerç online: per on començo?” A Barcelona, Girona, Manresa, Tarragona i Tortosa. La finalitat de les jornades és Transmetre la importància d'entendre que el moment que estem vivint representa un canvi sociològic en la manera de consumir productes i serveis i que el comerç de proximitat o tradicional ha de modificar les estratègies per adaptar-se als nous estils de vida i als valors del nou consumidor. El curs serà impartit per Lluís Serra, Assessor, formador i provocador digital. CEO & Fundador de Lluís Serra Training Group y Teoría Diagonal.

Igualment, durant el mes de novembre es realitzaran les jornades “Aparadorisme, experimenta amb els 5 sentits”, que es realitzarà a Barcelona, Girona, Manresa, Tarragona i Tortosa. L’objectiu de les jornades és proporcionar coneixements i tècniques necessàries per a decidir les estratègies en aparadorisme i col·locació de producte, amb la finalitat d'optimitzar l'espai de venda i crear noves experiències. El curs serà impartit per Jackeline Jorba, Arterapeuta, docent i creativa a TAO projectes combina la seva feina amb la de freelance a empreses com a Benetton, Nespresso i Decathlon Espanya.

Les dues jornades s’impartiran en horari de matí (10 -14h)a diferents localitats del territori i seran gratuïtes. Properament s’obriran les inscripcions. Us mantindrem informats!!!

Data d'actualització: 21.09.2016
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya
Accés al contingut
Accés al menú de la secció