Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Envia

El Comerç 15:15h arriba al Mercat de Molins de Rei

Comerç a les 15:15h és fruit de la feina feta in situ al territori per l’equip del CCAM, i va néixer amb la voluntat de crear un espai de diàleg en comú amb els emprenedors del sector del comerç.

El Comerç a les 15:15 té la voluntat de ser una sessió on els comerciants puguin expressar els dubtes i problemes del dia a dia. En definitiva l’objectiu és treballar conjuntament per tal d’aportar solucions i implementar la voluntat del govern de ser al costat de les empreses i de les associacions del comerç de casa nostra.

El proper 21 de setembre es celebrarà una nova sessió del Comerç a les 15:15 hores al Mercat Municipal de Molins de Rei on hi estan convidats tots els paradistes del mercat.

La sessió es realitzarà en un ambient proper i distès i l’experiència està sent molt enriquidora, ja que hi ha una clara voluntat de respondre a les qüestions i problemes plantejats.

Estem preparant noves trobades del Comerç a les 15:15, si esteu interessats poseu-vos en contacte a ccam@gencat.cat o bé al Telèfon del Comerç 93 484 99 09.

Data d'actualització: 07.09.2016
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya
Accés al contingut
Accés al menú de la secció