Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Envia
Inici > Àrees d'actuació > Comerç > Notícies > Notícies 2016 > ESCODI Grau oficial

El comerç es consolida a la Universitat

El Grau en Gestió d'Empreses en Comerç i Distribució de la Universitat de Barcelona, impartit per ESCODI, ja és un títol universitari oficial plenament homologat. Una gran notícia pel sector del comerç i pels joves que volen dedicar-se professionalment en aquest sector.

Amb l'homologació d'aquests estudis, el comerç es consolida a la universitat, cosa que també obre les portes a la recerca aplicada al sector del comerç des del camp de l’economia i l’empresa, la psicologia i la geografia urbana.

El Grau en Gestió d'Empreses en Comerç i Distribució té com a objectiu proporcionar els coneixements habilitats i competències necessàries per formar els futurs empresaris i directius del sector comerç, així com afavorir el relleu generacional de les empreses del sector.

Des del 2007, i amb el suport de la Direcció General de Comerç de la Generalitat i el CCAM, ESCODI imparteix la primera carrera universitària especialitzada en comerç i distribució en tot l'estat. Des de les primeres promocions de graduats, aquesta carrera ha assolit un elevat índex d'inserció.

El 80 % dels graduats d'ESCODI ja treballen en llocs corresponents a la seva formació acadèmica només sis mesos després d'acabar els seus estudis, quan la mitjana en altres carreres universitàries catalanes és de tres anys.

Data d'actualització: 18.08.2016
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya
Accés al contingut
Accés al menú de la secció