Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Envia

La campanya de sensibilització i control de la venda il·legal al carrer de la Generalitat, present en els municipis de més afluència turística de Catalunya

Amb el lema “Digues no”, la Generalitat ha dut a terme la campanya informativa i de control de la venda il·legal al carrer. El Departament d’Empresa i Coneixement, mitjançant la Direcció General de Comerç i l’Agència Catalana del Consum, ha distribuït al llarg d’aquests mesos d’estiu tríptics i cartells informatius i ha emès un espot de televisió i una falca de ràdio per sensibilitzar els ciutadans sobre els efectes negatius que la venda il·legal produeix en el conjunt de l’economia catalana. La Llei de Promoció de l’Activitat Econòmica estableix la possibilitat de sancionar tant als venedors com als compradors d’aquests productes i serveis.

Coincidint amb la temporada turística, s’han distribuït i cartells editats en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès) en els municipis de més afluència turística, principalment destinacions de litoral. La distribució s’ha realitzat a través de les oficines de turisme de la Generalitat de Catalunya, els ens locals i les organitzacions empresarials.

Igualment s’ha realitzat un espot de televisió i una falca de ràdio dins la campanya del 012.

Per què dir no?

La campanya informativa adverteix dels efectes negatius de la venda il·legal per a la societat i explica els motius pels quals cal evitar l’adquisició d’aquests productes i serveis (risc per a la salut i la seguretat de les persones, vulneració dels drets dels treballadors, perjudicis per a la indústria i el comerç, frau hisendes públiques, ocupació de l’espai públic).

Data d'actualització: 18.08.2016
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya
Accés al contingut
Accés al menú de la secció