Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Envia

El Comerç 15:15h s’estén per l’Alt Penedès, Vallès occidental, Vallès oriental i Barcelonès durant el maig i el juny

Comerç a les 15:15h és fruit de la feina feta in situ al territori per l’equip del CCAM, i va néixer amb la voluntat de crear un espai de diàleg en comú amb els emprenedors del sector del comerç. El Comerç a les 15:15 té la voluntat de ser una sessió on els comerciants puguin expressar els dubtes i problemes del dia a dia. En definitiva l’objectiu és treballar conjuntament per tal d’aportar solucions i implementar la voluntat del govern de ser al costat de les empreses i de les associacions del comerç de casa nostra.

Durant el mes maig s’han celebrat sessions Comerç a les 15:15 hores a les següents poblacions: Vilafranca del Penedès, Matadepera, Sant Quirze del Vallès, La Llagosta i al Mercat de la Concepció de Barcelona.

I els dies 14 i 15 de juny es portaran a terme a Santa Coloma de Gramenet i Sant Cugat del Vallès.

A tots aquests llocs son convidats tots els comerciants i associacions per tal puguin compartir les seves opinions i interessos en el comerç.

Les sessions es realitzen en un ambient proper i distès i l’experiència està sent molt enriquidora, ja que hi ha una clara voluntat de respondre a les qüestions i problemes plantejats. Estem preparant noves trobades del Comerç a les 15:15, si esteu interessats poseu-vos en contacte a ccam@gencat.cat o bé al Telèfon del Comerç 93 484 99 09.

Data d'actualització: 30.05.2016
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya
Accés al contingut
Accés al menú de la secció