Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Envia

El Director de Kiabi i la Directora general de Comerç inauguren la botiga insígnia de la firma a Diagonal Mar de Barcelona

La inauguració va tenir lloc el passat 11 de maig en un acte que va comptar amb la presència del Director general de Kiabi, César de Vicente i Directora general de comerç de la Generalitat de Catalunya, Muntsa Vilalta.

La nova botiga insígnia de Kiabi s’emplaça a la rotonda central del centre comercial Diagonal Mar de Barcelona. La botiga té una superfície de 1.500 m2 i és la primera a l’Estat espanyol sota el concepte Kiabi Free, una nova visió per entendre les botigues en les quals el client pot tenir una experiència més dinàmica i visual. Serà la tercera botiga del món sota el concepte de Kiabi Free.

La nova botiga ofereix als seus clients una àmplia gamma de moda per a tota la família, amb un espai de jocs dedicada als nens, al que hi ha que sumar maniquís i material visual, on la connectivitat, l’atenció al client i l'emoció formen part de l'experiència de compra. Per el nou espai ha estat escollit el blanc com color dominant per posar de relleu els productes, els teixits i la il·luminació.

Data d'actualització: 17.05.2016
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya
Accés al contingut
Accés al menú de la secció