Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Envia
Inici > Àrees d'actuació > Comerç > Notícies > Notícies 2016 > Congrés Mercats Municipals

Nova edició del Congrés de Mercats Municipal de la província de Barcelona

Amb el títol de Mercats Municipals: producte pròxim, sostenibilitat i bones pràctiques es durà a terme el pròxim 6 de juny una nova edició, la 7a, del Congrés de Mercats Municipals de la província de Barcelona, organitzat per la Diputació de Barcelona, i la 11a Jornada de Mercats de Barcelona, promoguda per l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona (IMMB).

Com ja va passar en l’anterior edició del congrés, la de 2014, el certamen es durà a terme al centre Francesca Bonnemaison i girarà a l’entorn dels mercats sostenibles i bones pràctiques. S’inaugurarà amb una conferència de Toni Massanés, director general de la Fundació Alícia i estarà estructurada en dues taules rodones. Hi haurà també ocasió d’escoltar Jesús Garcia-Siso, expert en tendències de consum de Nielsen, que presentarà les conclusions de l’estudi Nielsen.
Per al primer dels temes de les taules rodones, es comptarà amb la presència d’un representant de l’IMMB, venedors dels mercats de la Llibertat, la Concepció, el Clot i Horta –el primer està duent a terme l’experiència de Mercats Verds des del passat mes de novembre i els altres tres s’hi sumen el pròxim 2 de maig- un venedor –productor i un representant de Mercabarna.

La segona taula estarà dedicada a les bones pràctiques i s’hi podran compartir experiències portades a terme per comerciants, ajuntaments o associacions de diversos mercats de la província.

Data d'actualització: 17.05.2016
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya
Accés al contingut
Accés al menú de la secció