Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Envia
Inici > Àrees d'actuació > Comerç > Notícies > Notícies 2016 > Convenció ferreters

El Gremi de Catalunya de Comerciants de Ferreteria va celebrar la 45ena edició de la seva Convenció

El Gremi de Catalunya de Comerciants de Ferreteria, Subministraments Industrials, Bricolatge, Menatge i afins va celebrar la seva 45 ena edició de la seva Convenició , el passat 10 de maig a Castelldefes, on van participar més de 200 ferreters d’arreu de Catalunya i professionals del sector proveïdor del ram.

La ponència va ser a càrrec del professor Sr. José Mª Gay de Liébana, sota el títol “Els pilars de la recuperació: que fan les empreses que saben créixer”. El professor va assegurar que la solvència de la ferreteria ha millorat en els últims anys, va analitza les dades de 5 ferreteries representatives a Catalunya, i assegura que el balanç de les ferreteries es troba bastant equilibrat i va assenyalar que la meitat de la inversió que realitzen ho fan amb fons propis. Com a punts febles va indicar uns terminis de cobrament massa llargs i un sobre estoc, també repassa la situació econòmica d’Espanya i planteja els desafiaments del creixement del país a mig termini.

La cloenda va anar a càrrec la Directora General de Comerç, Muntsa Vilalta, que va animar als assistents a seguir treballant pel sector i els va agrair la seva feina.

Data d'actualització: 17.05.2016
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya
Accés al contingut
Accés al menú de la secció