Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Envia

Iniciativa conjunta de la Direcció General de Comerç i de la Direcció General de Turisme amb motiu del nomenament de Catalunya com a Regió Europea de la Gastronomia 2016

Catalunya ha estat nomenada com a Regió Europea de Gastronomia per a l’any 2016 i va rebre, el passat 22 de març, el recolçament de tots els departaments de la Generalitat mitjançant acord de Govern. En motiu d’aquest nomenament, la Direcció General de Comerç i la Direcció General de Turisme han endegat una iniciativa conjunta per tal de posar en valor la restauració de Catalunya, que treballa fomentant les receptes de cuina catalana.

Es tracta d’una proposta que s’ha anomenat “Menú SomGastronomia” que esta dirigit a tots els restaurants que aposten per la cuina catalana. La iniciativa consisteix en que dissenyin un menú específic que el restaurant puguin tenir disponible durant aquets propers mesos, i que ajudi a destacar el repte de reforç de la nostra identitat com a destinació a partir de la gastronomia (producte de proximitat – quilòmetre zero, amb menú de temporada adaptat a les estacions, basat amb la cuina del territori).

La intenció és recollir les propostes de menús i verificar que compleixen amb els trets fonamentals demanats, i enviar-lo junta amb les dades del restaurant per tal que s’incloguin al web www.somgastronomia.cat i realitzar una important campanya de comunicació.

Podeu descarregar la següent informació:

Data d'actualització: 28.04.2016
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya
Accés al contingut
Accés al menú de la secció