Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Envia

Trobada de la Generalitat i Ajuntament a la Paeria per analitzar la situació del comerç a Lleida

La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, i l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, van mantenir el passat 20 d’abril una reunió de treball a la Paeria. En el decurs de la trobada s’han posat sobre la taula l’estat dels projectes de desenvolupament comercial de la ciutat i s’han presentat els resultats dels estudis comercials encarregats per la Paeria.

En la reunió també han estat presents el tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, del Comerç, del Turisme i de l’Ocupació i l’Emprenedoria, Rafael Peris, i la subdirectora general de Comerç, Montse Gallardo.

Igualment, es va realitzar una reunió amb el Patronat de la Fira de Lleida, on van presentar els resultats de l’exercici de 2015, tancat amb un superàvit rècord de 270.644,60€ gràcies als bons resultats obtinguts amb la realització de Municipalia, Saló Internacional d’Equipaments i Serveis Municipals, que és una fira professional de periodicitat biennal molt consolidada a la ciutat de Lleida, i referència a l’àmbit nacional. És una de les dues fires internacionals amb que compte la Fira de Lleida juntament amb Eurofruit, Saló Internacional del Sector de la Fruita, que se celebra amb la Fira Agrària de Sant Miquel.

Data d'actualització: 27.04.2016
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya
Accés al contingut
Accés al menú de la secció