Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Envia
Inici > Àrees d'actuació > Comerç > Notícies > Notícies 2016 > Nou Mercat de Montgat

Inaugurat el Nou Mercat de Montgat

Montgat ha reforçat la seva oferta comercial amb la inauguració del nou mercat municipal. A l’acte inaugural hi van participar l’alcaldessa del municipi, Rosa Funtané; el gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya, Miquel Rodríguez; el Diputat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Isaac Albert; el regidor de Promoció Econòmica de Montgat, Jordi Chimisanas; i el promotor i l’administrador de Merkamontgat, societat concessionària encarregada de la construcció, gestió i explotació del Mercat, Ignaci Arce i Emili Fontanil. Un cop finalitzats els parlaments inaugurals, les autoritats van fer un recorregut per tots els establiments ubicats al nou mercat per tal de conèixer de primera mà el nou equipament comercial.

La nova superfície, situada al barri del Pla de Montgat, fa més de 4.000 metres quadrats i té 19 locals comercials, entre els quals un supermercat de la firma Mercadona, que ocupa prop de la meitat de l'espai.

El mercat municipal té parades d'alimentació especialitzada i ofereix altres tipus de productes i serveis, com ara una òptica, un veterinari, una botiga d'objectes de regal i premsa, una bugaderia i un local en què es copiaran claus, entre altres negocis. Es tracta d'una oferta comercials “variada i de qualitat”. L'oferta es complementa amb tres locals de restauració que disposen de terrassa. Al seu entorn hi han 3.000 metres quadrats de zones verdes amb jocs infantils.

L'objectiu és que el mercat de Montgat es converteixi en un referent de compra propera al baix Maresme. Per aquest motiu l'equipament està dotat de dos aparcaments, un de subterrani i l'altre descobert, situat a la planta superior, que sumaran 210 places d'estacionament gratuït per als clients del mercat. Es vol atraure compradors montgatins i també de municipis propers com ara Tiana, Alella, el Masnou i Teià. Els responsables de l'equipament recorden que el nou mercat té una àrea d'influència de més de 825.000 habitants que tenen menys de vint minuts en cotxe per arribar-hi. A més, és accessible en tren de l'estació de Montgat Nord i té al davant una parada d'autobús.

Data d'actualització: 14.12.2016
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya
Accés al contingut
Accés al menú de la secció