Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Envia
Inici > Àrees d'actuació > Comerç > Notícies > Notícies 2016 > Premis Innovació Fires 2016

La Generalitat atorga els Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya 2016 als Ajuntaments d'Olot i de Les Borges Blanques

L’Ajuntament d’Olot i l’Ajuntament de les Borges Blanques van ser els guanyadors dels Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya 2016, que es van lliurar en el marc de la 23a edició del Congrés de Fires de Catalunya.

El jurat de la 12a edició dels Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya, presidit per la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, i integrat per la Direcció General de Comerç, l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa (ACCIÓ), la Federació de Fires de Catalunya (FEFIC) i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) va decidir concedir els guardons a aquestes dues entitats pel seu destacat paper en el suport a l’activitat firal durant el 2016.

L’Ajuntament de les Borges Blanques - Patronat Fira de les Garrigues va ser premiat per la “Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues”, i per la contribució de la Fira a la consolidació d’un producte molt arrelat a aquest territori, i que és un element diferenciador per a la promoció turística de la comarca de les Garrigues. També es va premiar a l’Institut Municipal de Promoció d’Olot – Ajuntament d’Olot per la “Fira ORÍGENS (fira agroalimentària de productes de qualitat)” i per l’aposta decidida i rigorosa pels productes agroalimentaris de qualitat i de proximitat de la comarca de la Garrotxa. També per haver contribuït a la promoció del turisme gastronòmic i a la creació de sinergies entre la fira, el sector i el territori.

Els guardons van ser lliurats per la subdirectora general de Comerç, Montse Gallardo, en la jornada de cloenda del Congrés de Fires de Catalunya, i que va convocar més de 100 congressistes procedents d’arreu de Catalunya, que van analitzar i debatre temes d’actualitat i els principals reptes i oportunitats per al sector firal català.

El secretari d’Empresa i Coneixement, Xavier Gibert, acompanyat del president de la FEFIC, Ramon Ferrando, van presidir la cloenda del Congrés.

Data d'actualització: 01.12.2016
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya
Accés al contingut
Accés al menú de la secció