Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Envia

ANCECO va convocar a més de 100 centrals de compra al seu Congrés

La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, va inaugurar al Born Centre Cultural, la XI edició del Congrés Nacional de Centrals de Compres i Serveis, que va organitzar l’Associació Nacional de Centrals de Compra i Serveis (ANCECO). Sota el títol “Ser o no Ser, la transformació de les empreses”, més de 100 professionals de centrals de compra d’arreu de l’estat van participar en aquesta edició del congrés que enguany es va centrar en la transformació dels negocis i en els canvis en els hàbits de consum. Entre els ponents van destacar el director general d’IPSOS, Francesc Costa; el professor d’IESE, Pablo Foncillas; el Industry Director, Travel and Retail de Google, Miquel Moya, entre d’altres.

A la inauguració, la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, va voler destacar “l’interessant procés de transformació que està vivint el sector del comerç”. Vilalta va apuntar que “estem en una època de grans canvis, de grans transformacions, com l’Internet de les coses, la robòtica, i amb consumidors cada cop més exigents i menys fidels”. En aquest context, “és important” que ANCECO ens plantegi, a través d’aquesta jornada, “què impliquen aquests canvis en el paper de les centrals de compra”, va assenyalar la directora. De la seva banda, el president d’ANCECO, Jordi Costa, va destacar que “ha arribat el moment de replantejar la definició de les centrals de compra; s’imposa la necessitat de transformació, de guanyar rapidesa en la presa de decisions”.

En el marc de la jornada, es van lliurar els Premis a les Centrals de Compra associades a ANCECO que compleixen 25 i 10 anys d’activitats. Les guardonades per 25 anys de Trajectòria van ser Almagrupo (del sector de la lampisteria, clima i calefacció), i Grudilec (del sector del material elèctric). Les premiades per 10 anys de trajectòria van ser Grupo HDF i Clima Ainé (del sector de la lampisteria, clima i calefacció), i SInersis (del sector Electro).

Data d'actualització: 29.11.2016
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya
Accés al contingut
Accés al menú de la secció