Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Envia
Inici > Àrees d'actuació > Comerç > Notícies > Notícies 2016 > Catalunya, reconeguda com la millor regió per invertir al sud d'Europa el 2016 i 2017

Catalunya, reconeguda com la millor regió per invertir al sud d'Europa el 2016 i 2017

Catalunya serà aquest 2016 i el 2017 la regió més atractiva del sud d’Europa en termes d’inversió estrangera segons l’informe fDi European Cities and Regions of the Future 2016/2017 elaborat per la divisió FDI Intelligence del Financial Times. El secretari d’Empresa i Competitivitat, Joan Aregio, ha recollit aquest dimarts el premi que acredita aquest reconeixement a Cannes en el marc del congrés MIPIM.

El baròmetre, utilitzat per les multinacionals a l’hora estudiar futurs projectes d’inversió empresarial, destaca l’estratègia de Catalunya a l’hora de captar inversions estrangeres –mitjançant l’agència Catalonia Trade & Investment- i el clima empresarial del país.

A més, l’estudi situa Barcelona com la ciutat número 1 en el rànquing de ciutats amb la millor estratègia de captació d’inversions estrangeres. Subratlla l’aposta per les infraestructures i la seva presència digital.

Per elaborar aquest rànquing, la divisió FDI Intelligence del Financial Times recull informació de 300 ciutats i 150 regions en sis àmbits: el potencial econòmic, l’ambient laboral, la rendibilitat, les infraestructures, l’entorn de negocis favorable i l’estratègia de captació d’inversions estrangeres.

Data d'actualització: 04.04.2016
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya
Accés al contingut
Accés al menú de la secció