Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Envia
Inici > Àrees d'actuació > Comerç > Notícies > Notícies 2016 > cOMERÇ tORTOSA CENTRE

L’Agrupació Comerç Tortosa Centre inicia la campanya “Dissabtes de Primavera” per promoure el comerç local

El Comerç Tortosa Centre engega la sisena edició de la campanya “Dissabtes de Primavera”. Es tracta d’una iniciativa per dinamitzar el centre de la ciutat, oferint als consumidors de les Terres de l’Ebre diferents activitats de lleure i oci pels carrers, places i establiments comercials i per, així mateix, donar a conèixer els establiments de la ciutat.

El passat dissabte va ser el dia dels Xiquets al Centre, amb tallers infantils de manualitats tortosines, un karaoke Infantil i diversos inflables.

El dissabte 21 tindrà lloc la Desfilada de Moda primavera-estiu 2016, a la plaça de l’Ajuntament de Tortosa, amb una passarel.la on paticipen deu establiments. A més, a la mateixa plaça, es podran degustar tapes i aperitius de diferents bars i restaurants associats a Comerç Tortosa Centre.

El dissabte 28 de maig serà el dia de l’esport al Centre, amb la col·laboració del Club Deportiu Tortosa i el Consell Esportiu del Baix Ebre. S’organitzarà un torneig de futbol amb jugadors de 7 i 8 anys, i es comptarà amb exhibicions de diferents modalitats esportives. I, a partir del dissabte 4 de juny, els clients que comprin als establiments del centre de Tortosa obtindran un ’rasca’ amb una gran quantitat de premis, descomptes, espectacles i sopars.

Data d'actualització: 17.05.2016
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya
Accés al contingut
Accés al menú de la secció