Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Envia
Inici > Àrees d'actuació > Artesania > Premis i reconeixements > Diploma Mestre/a Artesà/ana

Diploma Mestre/a Artesà/ana

Es poden atorgar dues modalitats de Diploma de Mestre Artesà/ana en funció del tipus d’activitat que realitzin les persones sol·licitants:

  • Diploma de mestre/a artesà/ana professional
    Aquesta distinció és un guardó que s’atorga a aquelles persones que han fet de la seva professió un ofici artesà o un mitjà pedagògic per donar continuïtat a un o més oficis artesans, i que han exercit més de vint anys de trajectòria professional reconeguda, amb domini tècnic de l’ofici, mèrits adquirits, docència demostrada, mestratge exercit i aportacions a l’ofici.

  • Diploma de mestre/a artesà/ana divulgatiu/iva
    Aquesta distinció s’atorga a aquelles persones amb domini tècnic del seu ofici, mèrits adquirits i mestratge exercit, tot i no haver exercit professionalment l’ofici artesà.

Mitjançant una convocatòria pública anual del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya les persones dedicades als oficis artesans interessades que compleixin els requisits que estableixen els apartats anteriors d’aquest article podran sol·licitar la concessió d’un diploma que els reconegui com a mestre/a artesà/ana en qualsevol d’ambdues modalitats. La convocatòria pública establirà el procediment d’atorgament del diploma i concretar el contingut dels requisits que s’indiquen als apartats anteriors.

Data d'actualització: 02.02.2015
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya
Accés al contingut
Accés al menú de la secció