Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Envia

Formació relacionada amb els oficis artesans

En aquest apartat trobareu cursos relacionats amb oficis artesans que es duen a terme en diverses institucions o entitats.

Taller i visita: “Teixits tècnics i teixits intel·ligents”

19 febrer / 11:30 - 13:00 | Gratuït
CENTRE DE DOCUMENTACIÓ I MUSEU TÈXTIL
Salmerón 25, 08222 Terrassa Tel. 937315202|info@cdmt.cat

En les darreres dècades moltes empreses del sector tèxtil estan aplicant noves tecnologies amb una gran creativitat per donar lloc a productes que responen a reptes concrets de la nostra societat. Un dels més importants és la sostenibilitat dels teixits, així, es busquen formes de reduir el consum d’aigua, d’aconseguir noves matèries primeres, etc…
D’altra banda, es produeixen nous tipus de teixits que responen a altres necessitats com la de protegir-nosguarir-nos o a altres usos en decoració o arquitectura, per exemple.
Avui us presentem algunes d’aquestes innovacions relacionades amb els teixits tècnics i també parlarem dels teixits intel.ligents. Ho farem a partir de petits experiments dins de l’Aula Didàctica del CDMT, d’una projecció i d’una visita a la part final de l’exposició “Retalls d’ahir i d’avui” potser l’espai menys conegut de la mostra.
Més informació i inscripció prèvia a: auladidactica@cdmt.cat
93 731 52 02. Places limitades.

Cursos

VIII GENER CERÀMIC: Creativitat en el vidre i la ceràmica

18 de gener, 1 i 22 de febrer a La Masoveria de Can Tinturé a Esplugues de Llobregat

AMPEL, Amics dels Museus i el Patrimoni d'Esplugues de Llobregat organitzen un curs d'història de la ceràmica. En aquest cas, dedicat a la creativitat en el vidre i la ceràmica. Constarà de 3 sessions diferents: "Foc i sorra. El vidre" (18-01), "El vidre català del Barroc al Noucentisme" (1-02) i "Xavier Nogués, ceràmica i vidre" (22-02).

Data d'actualització: 10.02.2017
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya
Accés al contingut
Accés al menú de la secció