Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Envia

Koetània: Premi Botiga Singular

El passat 11 de Novembre la Joieria KOETANIA BARCELONA era guardonada amb el distintiu de Botiga Singular de Barcelona.

Singular per… La forma com elaboren les joies una a una. Les garanties d'origen ètic i sostenible de la matèria prima, o el servei de reciclar peces en desús. Com mostren i fan participar del procés creatiu al client fa que esdevinguin una referència del sector.

Botigues Singulars en un projecte d’iniciativa privada amb suport públic que destaca botigues amb ànima com establiments únics en el seu gènere.

Són botigues amb bon gust, que es preocupen per l’estètica del lloc on atenen els clients, que miren per la comoditat, perquè el client es trobi a gust. Són establiments on hi trobaràs allò que no té cap més botiga, on us ensenyen com treballen, amb quins productes i matèria primera elaboren els seus preparats, d’on prové allò que venen.

Són establiments regentats per persones compromeses amb el nostre entorn, amb el barri on viuen, que coneixen pel nom els seus clients, i que es preocupen per atendre igual de bé els nous visitants, que els de tota la vida.

Establiments amb caràcter, on descobrim l’essència del comerç català, on ens hi podem expressar en la nostra llengua, i on en coneixen d’altres per atendre el màxim de bé a tothom que ens visita. Espais on deixar-se seduir per colors i aromes… Botigues que s’han reciclat i han sabut mantenir l’origen i la qualitat, tant dels seus productes com de l’atenció al client, sempre buscant un equilibri entre la tradició i la modernitat.

Així la joieria KOETANIA BARCELONA presenta una joia de disseny elaborada a mà una a una a Barcelona. Mostrant tot el procés convida la gent a participar del procés creatiu i mostra una nova forma d’entendre la joieria inspirada en la Natura i respectuosa amb la Natura on la Consciència ètica i sostenible són prioritàries.

Data d'actualització: 02.12.2015
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya
Accés al contingut
Accés al menú de la secció