Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Envia

Artesania Catalunya posa en marxa la seva botiga en línia

Ja està en funcionament la botiga en línia d’Artesania de Catalunya. Es tracta d’una iniciativa impulsada pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), en el marc de les actuacions de promoció comercial de la marca Empremtes de Catalunya. Fins ara, les peces d’artesania que integren les Empremtes de Catalunya es podien adquirir únicament de forma presencial a la botiga i espai d’exposició situat al carrer Banys Nous,11 de Barcelona, a les botigues de Barcelona Turisme, al MNAC (Museu Nacional d'Art de Catalunya) i al Museu de la Xocolata.

A partir d’ara, la botiga en línia -www.bcncrafts.com- d’Artesania Catalunya ofereix una selecció de productes del catàleg d’Empremtes de Catalunya classificats per famílies i també per tipologia de producte (complements, joieria, llar, etc.). Així mateix, la plana recull una presentació de productes destacats, enllaços a les xarxes socials de la botiga, visita virtual a l’espai d’exposició i comercialització d’Artesania Catalunya, i la possibilitat de subscriure’s al butlletí electrònic.

La botiga en línia permet realitzar compres puntuals, o com a client registrat, creant un compte que permet agilitar la compra, actualitzar l'estat de les comandes i tenir un registre de les comandes realitzades anteriorment. Aquesta botiga virtual està disponible també per a tauletes i mòbils.

Empremtes de Catalunya

És una marca registrada d'artesania que identifica i distingeix productes artesans de Catalunya els quals, mitjançant una mirada d'identitat i de contemporaneïtat, transmeten els valors del país a través d'elements vinculats a l'art, la cultura, la història, la tradició, l'arquitectura, el paisatge i els costums populars que ens són propis.

La distinció dels productes amb una marca artesana catalana permet, tant als ciutadans catalans com a les desenes de milions de turistes que cada any ens visiten, gaudir i endur-se una imatge real i garantida del país.

Data d'actualització: 02.12.2015
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya
Accés al contingut
Accés al menú de la secció