Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Envia
Inici > Àrees d'actuació > Artesania > Notícies > Artesania > La Generalitat va presentar la primera exposició dels Premis Nacionals d'Artesania

La Generalitat va presentar la primera exposició dels Premis Nacionals d'Artesania

La Generalitat va presentar, el passat 21 d’octubre, la primera exposició dels Premis Nacionals d’Artesania, una mostra que es pot veure fins al proper 15 de novembre a la seu d’Artesania Catalunya (Banys Nous, 11) i que recull els mèrits de totes les persones, empreses i entitats guardonades aquest 2015. D’aquesta manera, amb l’exposició es vol donar l’oportunitat de conèixer el treball i trajectòries més destacables en l’àmbit de l’artesania d’enguany.

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, va inaugurar aquesta mostra que incideix en la trajectòria del Premi Nacional 2015. El Mestre Orguener Albert Blancafort i Engelfried, guanyador del Premi Nacional 2015, ha programat durant l’exposició activitats paral•leles en torn del món de l’orgue i la música, amb conferències, tallers i audicions.

Aquesta exposició mostra també la diversitat i qualitat de l’artesania a Catalunya, de les 5 categories premiades 8 dels guardonats d’aquest 2015 i que estan presents en l’exposició, són de diferents oficis.

Data d'actualització: 30.10.2015
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya
Accés al contingut
Accés al menú de la secció