Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Envia
Inici > Àrees d'actuació > Artesania > Notícies > Artesania > Expo Premis Nacionals

Exposició 1a edició dels Premis Nacionals d’Artesania de la Generalitat de Catalunya

El proper 21 d’Octubre a les 19’30h. el Conseller d’Empresa i Ocupació, Hble. conseller Sr. Felip Puig i Godes inaugurarà la primera exposició dels Premis Nacionals d’Artesania de la Generalitat de Catalunya, que van ser atorgats pel Molt Hble. President de la Generalitat de Catalunya, Sr. Artur Mas i Gavarró, per primer cop durant la Setmana d’Artesania de Catalunya d’enguany.

Aquesta exposició presenta els guardonats a la primera edició dels Premis Nacionals d’Artesania, amb els quals la Generalitat de Catalunya vol correspondre a la vàlua i la transcendència que té l’artesania en la societat catalana i alhora, contribuir a donar-li el màxim relleu reconeixent anualment la feina del sector.

L’exposició recull els mèrits de totes les persones, empreses i entitats guardonades, oferint al visitant l’oportunitat de veure i conèixer el treball i trajectòries més destacables en l’àmbit de l’artesania durant l’any 2015. Una exposició transversal, donat que dins les 5 categories premiades comptem amb 8 guardonats de diferents oficis que mostren la qualitat i diversitat de la nostra artesania. A més , l’exposició incideix en la trajectòria del Premi Nacional, el Mestre Orguener Albert Blancafort i Engelfried, i s’han programat una sèrie d’activitats paral·leles entorn el món de l’orgue i la música, amb conferències, tallers i audicions.

L’exposició es podrà visitar fins al 15 de Novembre a les instal·lacions del Centre d’Artesania Catalunya (Banys Nous, 11, Barcelona).

Podeu consultar els premis i les activitats paral·leles al díptic de l’exposició a:

Data d'actualització: 16.10.2015
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya
Accés al contingut
Accés al menú de la secció