Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Envia
Inici > Àrees d'actuació > Artesania > Notícies > Artesania > Tallers oberts Barcelona 2015

Tallers oberts Barcelona 2015

Jornades de portes obertes als tallers d’artistes de Ciutat Vella els dies 22, 23 i 24. Com pen­sa l’artista? Com viu? Com sent? Com mira? Vine a Tallers Oberts i descobreix-ho. Participa també en les activitats que els artistes et proposen el mateix cap de setmana i, a més, aquest any participa a “entre tallers”, les activitats d’entre setmana.
Tallers Oberts Barcelona us convida a visitar els tallers dels creadorses de la ciutat de Barcelona, perquè pugueu anar a xerrar i conèixer quina és la seva obra. Aprofiteu aquesta oportunitat que les jornades de Tallers Oberts ofereix per entrar, descobrir i gaudir d’aquests tallers que la resta de l’any no solen estar oberts al públic. Podreu conviure amb artistes i artesanses instal·lats a la ciutat, descobrir com treballen i compartir-ho.
El Centre d’Artesania Catalunya del CCAM, en col·laboració amb la FAAOC, oferirà el 23 de maig entre les 11h i les 14h, dins del marc dels Tallers Oberts, una performance/demostració d'ofici teatrelitzada a càrrec de Nutopia.

Data d'actualització: 14.05.2015
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya
Accés al contingut
Accés al menú de la secció