Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Envia
Inici > Àrees d'actuació > Artesania > Notícies > Artesania > Inaugurades les exposicions “Estovalles Brodades” i “Artesania i Moda, un binomi diferenciador”

Inaugurades les exposicions “Estovalles Brodades” i “Artesania i Moda, un binomi diferenciador

Els passats 22 i 27 de gener van ser inaugurades les exposicions “Estovalles brodades i “Artesania i Moda” respectivament, al centre Artesania Catalunya, al carrer Banys Nous 11, a Barcelona.

Estovalles brodades a mà Calasanz Martí es podran admirar els delicats i excel·lents treballs brodats sobre estovalles úniques, servint com a memòria de la gran indústria artesana del brodat que des de Catalunya vestia les taules de diferents continents. L’exposició vol homenatjar també la figura de José de Calasanz Martí Cardona (1875-1978), empresari que va consagrar gairebé tota la seva vida a la confecció del que, de forma encertada, ell anomenava “llenceria artística”. L’exposició es podrà visitar fins al 22 de febrer.

Artesania i Moda, un binomi diferenciador vol mostrar la potencialitat de les sinèrgies entre l’Artesania i la Moda, mostrant una selecció de 6 col·laboracions realitzades entre aquests dos sectors productius. L’exposició es podrà visitar fins al 29 de març.

Data d'actualització: 11.02.2015
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya
Accés al contingut
Accés al menú de la secció