Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Envia
Inici > Àrees d'actuació > Artesania > Setmana d'Artesania de Catalunya > Setmana de l'Artesania de Catalunya (2017)

Setmana d'Artesania de Catalunya (2017) - The Craftroom

La Setmana d’Artesania de Catalunya és una actuació impulsada pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) amb la finalitat de fomentar la competitivitat i els valors culturals i socials del sector de l'artesania. La VI edició tindrà lloc del 5 al 12 de juny i es concentraran un conjunt d’activitats de promoció, coneixement i difusió de l’artesania catalana arreu del territori.

Us animem a que la vostra entitat participi a la Setmana d’Artesania de Catalunya, ja sigui organitzant directament algun acte, ja sigui traslladant a aquests dies alguna activitat que pensàveu realitzar en alguna altra data.

Els actes poden ser de qualsevol tipus, sempre que estiguin orientats a fer partícip a la societat de la diversitat i prestigi de la nostra artesania. A tall d’exemple, es pot tractar de conferències, debats, tallers, demostracions, presentacions, exposicions, jornades de portes obertes, etc.

La imatge paraigua de la iniciativa permetrà fer una campanya de difusió amb molt més impacte del que aconseguiríem per separat.

Si hi esteu interessats només cal que us poseu en contacte amb el Sr. David Places i us n’explicarà més detalls (tel. 93 467 46 60 – correu electrònic dplaces@gencat.cat).Saló The Craftroom

En el marc de la Setmana de l’Artesania, els dies 8, 9, 10 i 11 de juny el Born Centre de Cultura i Memòria acollirà el Saló The Craftroom, que té els següents objectius:

- Fomentar la presència i el coneixement, tant a Catalunya com a l'exterior, del sector de l'artesania catalana.

- Promoure la comercialització dels productes i serveis artesans catalans entre consumidors, compradors i prescriptors.

- Fer de The CraftRoom el gran esdeveniment de l'artesania a Catalunya i un saló de referència pel sector artesà estatal i internacional.


Data d'actualització: 18.04.2017
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya
Accés al contingut
Accés al menú de la secció