Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Envia
Inici > Àrees d'actuació > Artesania > Setmana d'Artesania de Catalunya > Setmana d'Artesania de Catalunya (2015)

Setmana d'Artesania de Catalunya (2015) – The CraftRoom


La Setmana d’Artesania de Catalunya és una actuació del CCAM que s’inicia el dilluns 6 de juliol i finalitza el diumenge, 12 de juliol de 2015, i que compta amb diferents activitats arreu del territori i el Saló The CraftRoom a El Born Centre Cultural.

En el marc de la Setmana, es duen a terme els següents esdeveniments:

 • Lliurament Premis Nacionals d’Artesania
  En el curs del mateix acte, es lliuren també els Premis Nacionals d’Artesania que enguany s’atorguen en la seva primera edició. Es tracta de sis premis, un de principal – el Premi Nacional d’artesania – i cinc subcategories: Premi a la millor marca artesana; premi a la Innovació; premi Prestigia; premi Restaura; i premi Impulsa.

 • Lliurament Diplomes de Mestre Artesà
  El calendari d’actes de la Setmana d’Artesania de Catalunya s’obre el dilluns, 6 de juliol, amb el lliurament dels Diplomes de Mestre Artesà al Palau de la Generalitat, per part del MH President de la Generalitat de Catalunya. Amb aquestes distincions, el Departament —mitjançant el CCAM– vol reconèixer la trajectòria professional dels artesans catalans i el seu mestratge. Per obtenir el Diploma de Mestre Artesà cal comptar amb una experiència de més de quinze anys de professió, i s’avaluen aspectes com la potenciació de l’ofici, la formació, així com la incorporació de disseny, innovació, i creativitat al procés artesanal.

 • Exposició al Centre d’Artesania Catalunya
  En el marc de la Setmana d’Artesania de Catalunya el país convidat, Japó, presenta a les sales d’exposicions del centre d’Artesania Catalunya una mostra dels treballs, tècniques i peces creades per artesans japonesos.

 • The CraftRoom
  Com a cloenda de les activitats que es desenvolupen en el marc de la Setmana d’Artesania de Catalunya, els dies 10, 11 i 12 de juliol té lloc a El Born Centre Cultural el Saló The CraftRoom.

  The CraftRoom creix per convertir-se en el gran aparador de l’artesania catalana. El Saló acull les següents seccions:

  • Espai de venda directa de productes artesans de diferents sectors i oficis (complements de moda, joieria, articles per a la llar, objectes de regal, elements de decoració, etc.). Enguany s’incorpora com a novetat en aquest espai una zona dedicada a artesans emprenedors.

  • Entitats que presenten la oferta vinculada a l’artesania (Escoles d’Arts i Disseny, Museus, Associacions i gremis sectorials i territorials, Administracions locals i comarcals, Proveïdors de matèries primeres i serveis, Mitjans de comunicació i Organismes de promoció empresarial).

  • Un calendari de diferents activitats - demostracions d'ofici, exposicions i històries artesanes –

  • Futur Excel·lent, mostra dels projectes de final de curs dels alumnes excel·lents de les escoles d'Arts i Disseny

  • País convidat: Japó

  Un pas més per convertir The CraftRoom en una referència obligada de l’artesania catalana.

 • Off Setmana de l'Artesania de Catalunya
  Podeu trobar tota la informació sobre totes les activitats artesanes que es fan arreu de Catalunya durant la realització de la Setmana d’Artesania de Catalunya a l’agenda cultural de l’Àrea d’Artesania del CCAM.

Data d'actualització: 10.07.2015
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya
Accés al contingut
Accés al menú de la secció